All for Joomla All for Webmasters

679 57 12 60    -   info@aislaecotres.com

Castellano

Aïllament tèrmic, principal mesura d'estalvi energètic

2020 és una data marcada en el calendari per al món de la construcció i l'univers realista a tot Europa i, especialment, al nostre país. A partir d'aquesta data tots els edificis tindran que tenir un consum d'energia 'gairebé inexistent' com recull l'Estratègia 2020 de la Comissió Europea (CE).

Continuar llegint

Aïllants tèrmics per a Cases Passives

L'aïllament tèrmic en una casa passiva és fonamental per estalviar energia, per això, les cases passives o passivhaus arriben a duplicar o triplicar la seva gruix d'aïllament tèrmic davant de les cases convencionals.

Continuar llegint

Tot el que cal saber per aïllar la teva casa del fred

S'està fent de pregar, però el fred -o almenys una baixada de les temperatures considerablement està a la volta de la cantonada. I el problema és que, en arribar de cop, molts de nosaltres no estem preparats per suportar-, ni al carrer ni a casa. Perquè és precisament a la llar on més temps passem, per això és imprescindible que estigui en les millors condicions per no haver d'abrigar en excés per a alguna cosa tan quotidià com veure la televisió al sofà o estudiar al nostre escriptori.

Continuar llegint