Aquest web fa servir Cookies pròpies i de tercers per oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-abans de seguir navegant per poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies o prem el botó Veure més ...

All for Joomla All for Webmasters

679 57 12 60    -   info@aislaecotres.com

Ofertas d'estiu

 OFERTES D'ESTIU 2021 - NO PASSIS CALOR!

 

L'Aïllament tèrmic a l'estiu
Com cada any l'estiu arriba i la calor comença a pujar a casa nostra. Per sort la majoria d'habitatges disposen d'aire condicionat per refrescar l'ambient de les nostres llars. Però les factures de la llum disparen els nostres comptadors, fent que el estius suposi un augment del nostre pressupost energètic ¿Ara bé la instal·lació d'un aïllament tèrmic milloraria l'estalvi energètic? Ara anem a explicar d'una manera clara i senzilla com pot ajudar-nos en la nostra economia un bon aïllament tèrmic per l'estiu i per descomptat també per hivern.

Quan pensem en aïllar un habitatge el primer que se'ns ve al cap és la idea de protegir-la de l'fred perquè les baixes temperatures no es colin a l'interior de la llar. No obstant això, no hem d'oblidar que els materials aïllants també poden ser molt útils per mantenir la llar fresc durant l'estiu.
I és que, aïllar la façana d'un habitatge la protegeix tant de l'fred com de la calor, ajudant que la temperatura sigui constant durant tot l'any. Per això, des Cuida Tu Casa destaquem els avantatges de l'aïllament durant l'època més calorosa de l'any.

Adéu a la calor extrema
La primera de les avantatges és la més evident. Aïllant les llars vam aconseguir que la calor no penetri a l'interior, el que ajuda a aconseguir un confort tèrmic clau per estar a gust a casa. Durant l'estiu els dies són més llargs i hi ha més hores de sol, la qual cosa provoca que les façanes s'escalfin durant més temps. Per això, l'aïllament es torna tan necessari en zones de temperatures molt altes, on aquest tipus de solucions resulten molt efectives.

Un respir per a la factura elèctrica
Finalment, i per ni més ni menys important, l'aïllament tèrmic durant els mesos d'estiu també té un impacte a la butxaca, ajudant-nos a estalviar en la factura de la llum. Això succeeix gràcies al fet que una casa aïllada manté molt millor la temperatura interior i no es veu afectada per la de fora, de manera que no cal estar connectant constantment l'aire condicionat per no fondre sobre el sofà. Gràcies a l'aïllament, amb posar l'aire durant una estona la casa es mantindrà fresca durant molt més temps. A més de no necessitar-més que en els dies de més calor ja que només amb l'aïllament i una bona ventilació ja notaràs la diferència de temperatura quan entres a casa.

En aquest sentit, la reforma d'una llar podria abaratir 750 euros anuals la factura elèctrica, de manera que a Espanya s'estalviarien fins a 12.000 milions a l'any amb una ambiciosa política d'habitatge per millorar la certificació energètica d'parc immobiliari. Una cosa a tenir molt en compte en aquesta època de l'any, ja que només durant el primer dia de la primera onada de calor d'aquest estiu, la demanda energètica es va disparar un 8%.

Per si és possible algun dubte dels avantatges d'l'aïllament a l'estiu, segons l'experiència de l'empresa Ursa, un habitatge sense aïllament, amb doble vidre, sense protecció solar i sense ventilació per la nit, pot arribar a assolir en èpoques de màxima calor fins als 42 graus. Mentrestant, el mateix habitatge amb un correcte aïllament tèrmic, protecció solar i ventilació nocturna arribarà als 33 graus de màxima, gairebé deu graus menys de temperatura. Amb tot el que això comporta.

 ¡Demana el teu pressupost!

 

    Aïllament de Celulosa, Llana de Roca, Suro, Suro insuflat, Perles de EPS Neopor y Copopren

EEn AislaEcotres ens comprometem a aïllar el teu habitatge en un sol dia i "sense obres". Amb un bon aïllament podem estalviar fins a un 40% del nostre consum d'energètic.

Tots els productes estan fabricats a Espanya. Són Autoextinguible · Tenen una gran Durabilitat · La nostra millor oferta Aisla el teu pis per 475 € * · Ecològic · Tecnologia Avançada

No ho dubtis contacta amb el nostre especialista  -  Contacto - 679 57 12 60  -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

basic services

¿Por qué escogernos?

Cada projecte que realitzem és un nou repte que ens motiva a seguir treballant amb un major entusiasme i amb una il·lusió que creix amb cada nou projecte.

   • Estalvia fins a un 40% d'energia
   • Ràpida amortització.
   • Evita el fred hivernal i la calor estival/li>
   • Evita fongs, condensacions i humitats
   • Absorció acústica fins 53 db

Aislamiento térmico

Servicio Básico

El nostre assessorament comença per analitzar les zones a tractar per poder-los oferir solucions reals i adaptades als nostres clients.

   • Realitzem el seu habitatge en un sol dia
   • Productes fabricats a Espanya
   • Alta tecnologia en tots els tractaments
   • Avalats per un gran equip
   • Uns preus molt competitius

special offers

Las ventajas

La nostra professionalitat es basa en una metodologia pròpia i estructurada, aconseguint la màxima eficàcia en tots els tractaments tèrmics.

  • Reacció al foc: autoextingible
  • Totalment eocológico
  • Sense obres!
  • Tenologia avançada
  • Garantia i durabilitat de per vida

 

Els nostres productes

Celulosa - Perlas de Neopor - Lana de Oveja - Algodón - Lana de Roca - Corcho Insuflado - Corcho en Placa - Corcho Proyectado - ChovACUSTIC - Copopren

 

Fitxes Tècniques

Aglocork Granulado 

Corcho 

Aglocork Térmico

Perlas de Neopor 

Perlas de Neopor 

Perlas de Neopor 

Perlas de Neopor 

Quateco 

   

Amb la finalitat de facilitar la informació i realització de projectes, AislaEcoTres posa a la seva disposició les fitxes tècniques de tots els productes per a l'aïllament tèrmic d'habitatges, locals i empreses. En aquestes fitxes es troben les dades tècniques, descripció del producte, etc. Totes les dades d'aquestes fitxes estan actualitzadas

Videos Informatius

 

Sobre Nosaltres

AislaEcotres. és una empresa dedicada a l'aïllament tèrmic d'habitatges, locals i empreses. Mitjançant l'aïllament tèrmic amb Celulosa, Llana de Roca, Suro, Suro insuflat, Suro projectat, Perles de EPS Neopor y Copopren

La nostra Missió

Som una empresa formada per professionals i experts en múltiples disciplines de la rehabilitació i construcció d'habitatges, locals, edificis, etc ... El nostre equip compta amb una gran experiència pel que assegurem una elevada gestió amb una notable qualitat de tots els nostres projectes..

Els nostres Valors

La vocació dels nostres professionals és estar al servei del client i satisfer les seves exigències. Per a això cuidem al màxim tots els detalls de cada projecte de forma individual. Els nostres pilars bàsics: Honestedat i professionalitat.

 

AislaEcotres

Domicilio social: Av. Madrid, 101
CP: 08227
Población: Terrassa
Provincia: Barcelona

Móvil: 679 57 12 60
 

   * pisos de hasta 2m³