Aquest web fa servir Cookies pròpies i de tercers per oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-abans de seguir navegant per poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies o prem el botó Veure més ...

All for Joomla All for Webmasters

679 57 12 60    -   info@aislaecotres.com

Política de Privacitat

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades, així com amb la normativa estatal en protecció de dades que correspongui, OSCAR CARA MÉNDEZ informa als Usuaris:

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable ROSTRE MÉNDEZ, OSCAR (en endavant, AISLAECOTRES)
46711050M
Av. Madrid, 101-08.227 Terrassa (Barcelona)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
finalitat

-Gestionar les dades als quals l'empresa accedeix com a conseqüència de la navegació de l'usuari en el lloc web.
-Gestionar la seva consulta i / o sol·licitud a través del formulari de contacte.
-Enviament d'informació comercial, només en cas d'acceptació expressa.

legitimació
Consentiment de l'interessat

destinataris
No se cediran les dades a tercers, excepte obligació legal

Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets regulats al Reglament (UE) 679/2016 poden ser exercits al següent domicili: Av. Madrid, 101-08.227 Terrassa (Barcelona) oa la següent adreça de correu electrònic: info @ aislaecotres.com

Així mateix, l'interessat tindrà dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades en cas d'incompliment per part de l'empresa.
Conservació En cas que l'usuari només faci una consulta seves dades no seran utilitzades per cap altre motiu a part de gestionar la resposta. D'altra banda, l'empresa deixarà de tractar les seves dades com a usuari de xarxes socials en el moment en que deixi de seguir el compte.

Abans de l'enviament de qualsevol sol·licitud d'informació a través del formulari de contacte d'aquesta pàgina web, l'usuari ha d'acceptar la política de privacitat i les condicions d'ús de la mateixa, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en l'apartat de contacte?

Quant als formularis de l'apartat "Contacte" de la pàgina web, l'Usuari ha d'emplenar els marcats com "obligatoris". No completar les dades personals requerits o fer-ho parcialment pot suposar que AISLAECOTRES no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, AISLAECOTRES quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l'Usuari facilita AISLAECOTRES han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitza i sense errors. L'Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

Menors d'edat

Els menors de 18 anys no poden cedir les seves dades personals a AISLAECOTRES sense el previ consentiment dels seus pares i / o tutors legals.

En cas que AISLAECOTRES detectés que l'usuari és menor de 18 anys es reserva el dret a sol·licitar una còpia del seu DNI o document d'identitat equivalent, o, si s'escau, l'autorització dels seus pares i / o tutors legals, causant baixa en cas de no acreditar el compliment d'aquest requisit o manca de resposta.


Quines mesures de seguretat té implantada l'empresa?

AISLAECOTRES informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l'Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i / o accés no autoritzat d'acord amb l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l'acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

xarxes socials

AISLAECOTRES disposa de perfils a les xarxes socials amb la finalitat de publicar i difondre informació sobre els serveis prestats mitjançant la pàgina web,

interactuar con los usuarios y servir del canal de atención e interacción social.

A continuación, se mencionan las redes sociales en las que tiene perfil abierto:

- Facebook: https://es-es.facebook.com/aislaecotres/