Aquest web fa servir Cookies pròpies i de tercers per oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-abans de seguir navegant per poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies o prem el botó Veure més ...

All for Joomla All for Webmasters

679 57 12 60    -   info@aislaecotres.com

Tarragona

Aïllament tèrmic Tarragona

Un bon aïllament millora les condicions tant a l'hivern com a l'estiu. Els avantatges principals són d'una banda l'estalvi d'energia; que es tradueix per tant en una millora de la nostra economia. Després també notarem una millora del benestar en tot l'habitatge, amb un major confort de la família.

El concepte d'aïllament tèrmic està associat al concepte de capacitat de control de la transmissió de calor quan es desitja que no excedeixi certs límits.

 

Un producte aïllant tèrmic és un producte que redueix la transmissió de calor a través de l'estructura sobre la qual, o en la qual s'instal·la. Els límits numèrics només es poden definir quan l'aplicació específica s'ha definit. En alguns casos, la funció de l'aïllament tèrmic és desenvolupada per un material o sistema dissenyat per a funcions completament diferents. Per exemple, un mur de càrrega en un edifici pot complir els requeriments aïllants. En altres casos, el sistema mateix no és adequat i un material aïllant addicional és necessari per satisfer els requeriments relatius a la transmissió de calor. El concepte d'un sistema aïllant, com oposat a un sense aïllar, no pot ser definit, però és definitivament associat amb el concepte d'una substancial reducció de transmissió de calor comparada amb un sistema sense aïllar.

Els conceptes qualitatius esmentats anteriorment impliquen dues condicions:


La resistència tèrmica d'un sistema i el material aïllant tèrmic ha de ser superior al límit inferior acceptable per a l'aplicació específica. El material addicional haurà de tenir molt bones propietats aïllants.


Associació Nacional de Fabricants de Materials Aïllants

Aïllament de Celulosa, Llana de Roca, Suro, Suro insuflat, Perles d'EPS Neopor i Copopren