Aquest web fa servir Cookies pròpies i de tercers per oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-abans de seguir navegant per poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies o prem el botó Veure més ...

All for Joomla All for Webmasters

679 57 12 60    -   info@aislaecotres.com

Ofertes d’hivern

OFERTES DE TARDOR - HIVERN - NO PASSIS FRED!

 

L'Aïllament tèrmic en hivern
Com cada any llegan els mesos d’hivern, el frio fa que una gran part de la vida la tenim dins de la nostra vivenda. Així que el nostre habitatge es converteix en el nostre refugi de l’exterior. Tot això conlleva que volem mantenir una temperatura estable i que proporcionem confort amb l'increment de gasto energètic que ello conlleva.

Si no volem assustar-nos més del necessari quan rebem la factura energètica durant els mesos d’hivern debem procurar que aconseguir i mantenir aquest confort a l’interior de la vivenda es faci de la manera més eficient possible. Aislar una vivenda protegirà tant del frío com del calor, i per suposat ens ajudarà a economitzar el pressupost de la nostra família, aportant un estalvi fins a un 40% d’energia que es tradueixi en una baixada important de la nostra factura..

Adéu a l'fred extrem
La primera de les ventasses és la més evident. Aislant els hogares aconseguits que el frio no penetre l’interior, el que ajuda a aconseguir un confort tèrmic clau per estar a gust a casa. Durant l’hivern les noches son més llargues i hi ha menys hores de sol, el que provoca que les fachadas no se calienten el suficient, sinó que mantinguin el frío durant moltes hores. Per ello, l’aislamen es torna tan necessari i és on aquest tipus de solucions resulten molt efectives.

Un respir per a la factura elèctrica
Per últim, i per a res menys important, l’aïllament tèrmic durant els mesos d’invernament tenen un gran impacte en el bolsillo, ajudant-nos a ahorrar en la factura de la llum. Això succeeix gràcies a que una casa aïllada manté molt millor la temperatura interior i no es veu afectada per la de fora, per lo que no és necessari estar constantment augmentant la calefacció de la casa. Gràcies a l’aïllament, el nostre sistema de calefacció es mantindrà durant molt més temps sense perdre capacitat calorífica.

¡Demana la teva oferta!

 ¡Demana el teu pressupost!

 

    Aïllament de Celulosa, Llana de Roca, Suro, Suro insuflat, Perles de EPS Neopor y Copopren

EEn AislaEcotres ens comprometem a aïllar el teu habitatge en un sol dia i "sense obres". Amb un bon aïllament podem estalviar fins a un 40% del nostre consum d'energètic.

Tots els productes estan fabricats a Espanya. Són Autoextinguible · Tenen una gran Durabilitat ·  Ecològic · Tecnologia Avançada · La nostra millor oferta Aisla el teu pis des 650 € * (Pisos de 2 m3) Zona del Vallès Occidental, resta de zones consultar oferta

No ho dubtis contacta amb el nostre especialista  -  Contacto - 679 57 12 60  -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

basic services

¿Por qué escogernos?

Cada projecte que realitzem és un nou repte que ens motiva a seguir treballant amb un major entusiasme i amb una il·lusió que creix amb cada nou projecte.

   • Estalvia fins a un 40% d'energia
   • Ràpida amortització.
   • Evita el fred hivernal i la calor estival/li>
   • Evita fongs, condensacions i humitats
   • Absorció acústica fins 53 db

Aislamiento térmico

Servicio Básico

El nostre assessorament comença per analitzar les zones a tractar per poder-los oferir solucions reals i adaptades als nostres clients.

   • Realitzem el seu habitatge en un sol dia
   • Productes fabricats a Espanya
   • Alta tecnologia en tots els tractaments
   • Avalats per un gran equip
   • Uns preus molt competitius

special offers

Las ventajas

La nostra professionalitat es basa en una metodologia pròpia i estructurada, aconseguint la màxima eficàcia en tots els tractaments tèrmics.

  • Reacció al foc: autoextingible
  • Totalment eocológico
  • Sense obres!
  • Tenologia avançada
  • Garantia i durabilitat de per vida

 

Els nostres productes

Celulosa - Perlas de Neopor - Lana de Oveja - Algodón - Lana de Roca - Corcho Insuflado - Corcho en Placa - Corcho Proyectado - ChovACUSTIC - Copopren

 

Fitxes Tècniques

Aglocork Granulado 

Corcho 

Aglocork Térmico

Perlas de Neopor 

Perlas de Neopor 

Perlas de Neopor 

Perlas de Neopor 

Quateco 

   

Amb la finalitat de facilitar la informació i realització de projectes, AislaEcoTres posa a la seva disposició les fitxes tècniques de tots els productes per a l'aïllament tèrmic d'habitatges, locals i empreses. En aquestes fitxes es troben les dades tècniques, descripció del producte, etc. Totes les dades d'aquestes fitxes estan actualitzadas

Videos Informatius

 

Sobre Nosaltres

AislaEcotres. és una empresa dedicada a l'aïllament tèrmic d'habitatges, locals i empreses. Mitjançant l'aïllament tèrmic amb Celulosa, Llana de Roca, Suro, Suro insuflat, Suro projectat, Perles de EPS Neopor y Copopren

La nostra Missió

Som una empresa formada per professionals i experts en múltiples disciplines de la rehabilitació i construcció d'habitatges, locals, edificis, etc ... El nostre equip compta amb una gran experiència pel que assegurem una elevada gestió amb una notable qualitat de tots els nostres projectes..

Els nostres Valors

La vocació dels nostres professionals és estar al servei del client i satisfer les seves exigències. Per a això cuidem al màxim tots els detalls de cada projecte de forma individual. Els nostres pilars bàsics: Honestedat i professionalitat.

 

AislaEcotres

Domicilio social: Av. Madrid, 101
CP: 08227
Población: Terrassa
Provincia: Barcelona

Móvil: 679 57 12 60
 

   * pisos de hasta 2m³