Aquest web fa servir Cookies pròpies i de tercers per oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-abans de seguir navegant per poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Cookies o prem el botó Veure més ...

All for Joomla All for Webmasters

679 57 12 60    -   info@aislaecotres.com

Aislamiento de Celulosa

L'aïllant de cel·lulosa ISOCELL ofereix protecció tèrmica i una gran absorció acústica, regulant l'ambient de forma natural. Està protegit contra el foc i els paràsits afegint-li en el procés d'elaboració sals bóricas.,

 

Les propietats aïllants de ISOCELL redueixen significativament el consum d'energia. ISOCELL regula la calor i la temperatura dins de l'habitatge, alhora que protegeixen del soroll. Els edificis aïllats amb ISOCELL amb una planificació adequada aconsegueixen sense problemes l'estàndard de casa de baix consum energètic.

ISOCELL es fabrica amb paper reciclat d'alta qualitat, mitjançant un procés baix en consum energètic i estricte control de qualitat. Està protegit contra el foc i els paràsits, afegint-li en el procés d'elaboració sals bóricas.

La qualitat de l'habitatge es manté durant moltes generacions gràcies a la forma estable i l'absència de juntes.

Prem Aquí vara veure les dades tècniques del producte

APLICACIÓ DE PRODUCTE

Es disposa una ampli espectre d'aplicació que garanteixen una col • locació senzilla i segura en obra. Les modernes màquines d'aplicació ofereixen altres variants d'ús com la projecció i insuflat de cel·lulosa.

AVANTATGES DE LA CELULOSA

Aïllament per a tot tipus d'aplicacions.

Ràpida aplicació, sense obres, net.

Sense residus, de aprofita tot el material.

Respectuós amb el medi ambient, ecològic.

Protecció davant el soroll, vent, fred hivernal, calor estival, incendis i humitat.

Treball a mida, sense juntes, farcit de cavitats.

Conté sals bóricas; Evita el anidament de rosegadors o insectes. Els rosegadors mai faran el niu a la cel·lulosa per les sals bóricas, que és un mitjà salat on qualsevol ésser vivent es deshidrata, la qual cosa implica la seva mort. Les sals bóricas també mata els bacteris que conté l'estómac dels tèrmits i de les larves xilòfagues, impedint-pair o transformar la matèria per eliminar-la.

Quan les sals bóricas estan en contacte amb una flama o amb una calor important, separa molècules d'aigua carbonitzant la superfície de la cel·lulosa. Aquest fenomen impedeix la propagació del foc.

celulosa insuflada

Aïllament en sec per al farciment de càmeres d'aire i cobertes en habitatges ja acabats i sense aïllament.

aïllament Projectat

Aïllament projectat en humit lliure de juntes, per obra de nova construcció, façanes i cobertes.

Camps d'Aplicació de Aïllants tèrmics

L'aïllament de Celulosa no només és una elecció per a l'habitatge sinó també per a edificis públics. Des de fa anys l'aïllament s'utilitza amb èxit en guarderies, col·legis i altres construccions.

Etiquetes: Design, Icon, Icons, Illustrations